Gratis win for life lot bij aankoop 2 producten Kruidvat actie

Posted in Kruidvat folder
at 2016.12.15
With 0 Comments

Een gratis win for life ticket bij aankoop van 2 actieproducten.

De lotjes of tickets van Win For Life zijn heel populair en gekend in België. Dat is ook logisch, wie zou er niet graag zo’n lotje winnen waarbij je elke maand maar liefst € 2.000 ontvangt. Dat voor de rest van je leven!
De Win for Life formule is niet toevallig een van de populairste producten van de Nationale Loterij!

Nu kan je dus bij aankopen in Kruidvat zo’n ticket krijgen. Het gaat over een ruime selectie aan verzorgingsproducten.
Keuze uit onder andere Maybelline, L’Oreal, Essie en Garnier…. maar kijk zeker even op de website om te zien of jouw producten of mogelijk interessante producten er bij zitten.

Gratis win for life

win for life

win for life

Bekijk de deelnemende producten op de website van Kruidvat. Daarnaast zijn er bij Kruidvat nog heel wat andere acties waarbij je gratis producten krijgt of soms bepaalde producten 100% terugbetaald krijgt.

De Nationale Loterij

De Nationale Loterij is de overheidsinstelling die kansspelen zoals Lotto, Euro Millions, Win For Life, Keno,… organiseert. De opbrengst van deze spelen gaat onder andere naar maatshappelijke organisaties en sportpromotie.

(folderkorting is een informatieve website, alle details en voorwaarden van promoties of andere acties zijn de te bekomen bij de winkels/handelaars/bedrijven die deze communiceren)